Palliatieve zorgen

Niet alleen voor de patiënt zelf, maar ook voor familie en vrienden zijn de laatste dagen van het leven een intense periode. Afscheid nemen is altijd zwaar, terwijl er de volgende dagen een hoop geregeld moet worden waar uw hoofd niet naar staat. Mijn mijn palliatieve zorgen in Sint-Truiden probeer ik u bij te staan.

Aandacht patiënt

Het spreekt voor zich dat mijn eerste en grootste zorg richting de patiënt gaat. Mijn betrachting is om het voor hem of haar zo aangenaam mogelijk te maken. De patiënt moet zo weinig mogelijk pijn voelen tijdens de laatste momenten van het leven. Ik probeer de dagen nog betekenis te geven en zinvol te maken.

Vertrouwen

Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor de naasten is het een moeilijke situatie. Ze weten vaak niet hoe ze zich moeten gedragen en waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Daarom richt ik mijn palliatieve zorgen ook tot hen. U kan me alle informatie toevertrouwen.

  • Sterke mentale ondersteuning
  • Begeleiding op maat
  • Betrekking familie
  • Betrekking arts

Contact

Wanneer u in een situatie terechtkomt wanneer een familielid of ander dierbaar persoon zich in een palliatieve toestand bevindt, kan mijn steun en toeverlaat wel een grote hulp betekenen. U kan me steeds voor deze begeleiding regio Sint-Truiden contacteren.

Clikc+